pondělí 3. června 2013

Mobilní vířivky a vířivé vany (jacuzzi) - budujeme Vaše Wellness

Vířivá vana (jacuzzi)

Dnes si povíme co je to vířivá vana, mobilní vířivka, venkovní a vnitřní vířivá vana (jacuzzi), rozdíl mezi vířivými vanami MSpa/Spa a příslušenstvím, protože dnes si uděláte chvilku pro sebe.

Vybavení pro vaše wellness.

Co je to vířivá vana, jak funguje a co nám dává?

Vířivá vana – je malý bazén s vlastním cirkulačním a filtračním systémem, s vestavěným ohřevem. Každá vířivá vana má elektronický systém, který se stará o pravidelné filtrování a stálou teplotu vody. Automatický systém aktivace v zimním období – možnost umístění vířivé vany přímo venku.
Vířivé vany jsou vyrobeny z 4-vrstvého materiálu Duratech plus, který zajišťuje pevnost a zároveň pružnost vany. Granitové vany mají protiskluzný povrch. Ostění vířivé vany jsou dodávány ve 2 možných odstínech PVC, nebo sekvojového dřeva. Kombinací různých druhů velkého množství trysek, osazených v každém sedadle, vzniká příjemná masáž takřka celého těla, umocněna teplou vodou, v které jste ponořeni. Dva systémy masáží: Silná hydromasáž umocněna tlakovou vzduchovou masáží. Jemná perličková uvolňující masáž. Přednosti vířivé vany: Příjemně teplá voda uvolňuje napjaté svalstvo celého těla. Jemné proudy vody doplněné o jemné perličky vzduchu bubnují do vaší kůže a jemně masírují postupně celé tělo od šíje až po chodidla. Relaxace v teplé vodě přináší uvolnění, odstraňuje stres a přináší příjemnou únavu.

Mobilní vířivky – Nafukovací vířivé vany (jacuzzi)

Kde mohu mobilní vířivku využívat?
Jaké jsou možnosti, přednosti a výhody vířivek?

Vířivé vany MSpa můžete využívat uvnitř Vašeho domu, na terase, na zahradě nebo zkrátka kdekoliv a kdykoliv budete chtít. U mobilní nafukovací vířivky si můžete zvolit mezi různými barvami, tvary nebo velikostmi, od kterých se odvíjí počet osob, které v jednom okamžiku mohou společně relaxovat.Vířivky pojmou od 2 do 6 osob a tedy můžete vybírat vířivky (jacuzzi) pro dva, pro rodiny s dětmi nebo pro Vaši VIP párty. Nafukovací vířivé vany MSpa jsou např. vybaveny perličkovou masáží, o které si můžete přečíst ve článku - Léčebné účinky vířivých van.
Venkovni MSpa vířivá vana pro dva.

Jak je to s montáží mobilní vířivky?

Mobilní vířivku pouze rozbalíte a zapojíte do elektrické sítě. Pomocí inflatační (nafukovací) hadice se Vaše vířivka nafoukne a je připravena k použití. Vířivky je možné přesouvat kamkoliv a kdykoliv, protože mechanismus instalace je velmi intuitivní a vše se dočtete z návodu a např. vířivku MSpa CAMARO B-130 nemusíte nafukovat pumpičkou nebo kompresorem. Více o mobilních vířivkách naleznete zde.

Jaký je rozdíl mezi vířivkami MSpa a Spa?

MSpa - "mobile spa", anglicky znamená mobilní lázně, z čehož vyplývá, že "Spa" jsou lázně.
Pevná vířivá vana Spa.

Rekapitulace


Mobilní - nafukovací vířivky, vířivé bazény a vany MSpa jsou :

  • použitelné jak do exteriéru, tak do interiéru
  • kdykoliv a kdekoliv k dispozici - ať je léto nebo zima ve vířivce je vždy prima
  • vynikají svou kvalitou zpracování a moderním designem
  • vyrobeny v kombinaci syntetické kůže a vysoce kvalitního laminovaného PVC určeného pro ultra pevnost a trvanlivost (používá se k výrobě závodních nafukovacích raftů).
  • vířivé vany obsahují kompletní sortiment pro dva až šest osob
  • snadno manipulovatelné (váha do 30 kg) a instalují se skoro samy
  • levné ve srovnání s akrylátovými předchůdci
  • luxus, který je dostupný!
  • nízká pořizovací cena s vysokou užitnou hodnotou.
  • Malé provozní náklady ve srovnání s výkonem a pevnými vířivými vanami.
  • Tichý a ekologický provoz.
  • Nenáročná údržba, která šetří Váš čas.
  • Všechny mobilní vířivé vany jsou uzamykatelné – jedinečná bezpečnostní ochrana proti pádu dětí.
  • Perfektní systém termoizolace a termodynamiky zmírňuje pokles teploty vody. 135 masážních vzduchových trysek působí blahodárně na omlazení těla nebo proti každodennímu stresu a dopřejí Vám tak celkovou uklidňující relaxaci.
Pevné vířivé vany či  mobilní vířivky MSpa/Spa výhodně nakoupíte např. v e-shopech Vybavení-Škol nebo Český-Obchoďák. V těchto ověřených e-shopech na Vás čekají i hodnotné praktické dárky, akční slevy a další výhody jako je např. doprava ZDARMA.
Vířivá wellness vana NEST B-100.

2 komentáře:

  1. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s vanovými bateriemi a vířivkami? Už jsem se párkrát setkal s tím, že jacuzzi není pouze luxus, ale stejně funkční jako klasická vana. Jeden známý ji má normálně namontovanou v koupelně a využívá ji, jak se mu zrovna zachce. O něco podobného bych měl zájem...Děkuji, Lukáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,

      teď nevím jestli myslíte používání vířivek pro běžné koupání nebo jak to vlastně myslíte?

      :)

      Vymazat

Co si o tom myslíte Vy? :)