neděle 1. června 2014

Porovnání: pevná vířivá vana × mobilní vířivka × infrasauna

Jaký je rozdíl mezi pevnou a mobilní jacuzzi a infrasaunou?


Posledně jsme testovali různé varianty levných a drahých vířivek, zjišťovali jsme jejich výhody, nevýhody a nakonec doporučili jak se rozhodovat. Dnes bych Vám chtěl ukázat rozdíl mezi jednotlivými typy wellness vybavení, pro koho jsou takovéto možnosti určeny a co od těchto úžasných věcí získáte.

1. Pevné vířivé vany


Tvary a konstrukce vnitřních či venkovních zabudovaných vířivých van jsou přizpůsobeny tak, aby Vám přinesly maximální komfort a to po mnoho let i při každodenním používání.

Tyto vířivé vany standardně disponují kvalitní vícevrstvou akrylátovou vanou, v níž je zabudován hydromasážní systém s inteligentním systémem ohřevu vody a kombinované masážní trysky, dále zde nesmí chybět možnost osvětlení a cirkulační filtrační systém. Pro maximální pohodu zde naleznete i programovatelný kontrolní panel s radiem s CD vstupem a horní kryt pro chladnější období. Možné je i zabudování LCD televizoru s DVD.

Výhody:

+ maximální pohodlí
+ kapacita
+ designové možnosti
+ dlouhá životnost

Nejvíce prodejů v ČR zaznamenala tato pevná vířivá vana, která je zároveň nejlevnější a parametry i vybavením nejvýhodnější v této cenové relaci. Vysoce kvalitní kousek pro Váš osobní wellness koutek.

Nevýhody:
- vyšší cena
- složitější přenositelnost

2. Mobilní vířivky (jacuzzi)


S těmito vanami si také vždy dopřejte připravenou teplou bublinkovou koupel, bez toho aniž byste v bazénu čekali na ohřátí vody sluncem. Mobilní vířivku je možné snadno přenést kamkoliv a kdykoliv, můžete si třeba udělat párty s Vašimi přáteli. Vířivá vana je lehká a přitom stabilní díky vyztužené konstrukci, která spolehlivě přenese tlak vody a poslouží až 6 lidem najednou.


Vířivky se vyrábí z prémiového PVC v elegantních pastelových barvách a kůžích.


Řídící systém pomocí integrovaného kompresoru rychle nafoukne vířivku, postará se o dosažení požadované teploty a zároveň reguluje filtraci.

Výhody:
+ nízká cena
+ manipulace
+ přenositelnost
+ kompaktnost
+ vybavenost
Nevýhody:
- menší designové možnosti
- kapacita max. 6 lidí

3. Infrasauna



Infrasauna díky infrapanelům prohřívá lidský organismus. Výhodou infrasun oproti klasické sauně je fakt, že v infrasauně dochází k ohřívání těla i hluboko ve tkáni a tím se prohřejí všechny částí těla rychleji. Pobyt v takovéto sauně Vás zbaví stresu a uvolní po namáhavém dni.

V infrasauně podpoříte Váš krevní oběh, infračervené paprsky prohřejí i Vaše vnitřní orgány a díky tomu dochází  k kardiovaskulárnímu tréninku a následkem navýšení teploty organismu dojde k usmrcení virů a bakterií. Infrasauny odstraňují i toxické látky z těla, napomáhají hubnutí, zotavují pokožku, působí pozitivně proti celulitidě, zpomalují proces stárnutí, stav akné, ekzémů, jizev a popálenin, ulevují kloubům, mírní bolest a omezují stres a únavu.

 Výhody:

+ blahodárné, regenerativní, zdravíprospěšné a stres-odbourávající účinky


Nevýhody:
- vyšší cena


Rekapitulace

Chtělo by to mít všechno že ano? To Vám dám za pravdu, ale pro začátek si můžete vyzkoušet některou variantu, která Vám bude nejblíže. Garantuji Vám, že z "lepšího" se těžko schází na "horší" a to Vás dovede k myšlence užívat si ještě více. Zkrátka jak jednou začnete dělat něco pro Vaše zdraví, tak se Vám to vrátí a budete smýšlet úplně jinak a budete ještě úspěšnější a spokojenější. Jako optimum bych zvolil mobilní vířivou vanu.

Nejlevnější vířivka je pro mě jasná volba!
Nejvýhodnější vířivka jako zlatý střed je nejlepší!
Chci nadstandard a rád si připlatím!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Co si o tom myslíte Vy? :)